Dzsudzsák bombagólját válogatott csapattársai sem hagyták szó nélkül

Dzsudzsák Balázs góllal és gólpasszal is segítette az al-Ittihad Kalbát az Egyesült Arab Emírségek labdarúgó-bajnokságának 19. fordulójában.

A magyar válogatott csapatkapitánya az al-Fudzsaira elleni mérkőzés 10. percében – egygólos hátrányban – egy védőről visszapattanó vágott be kapásból a léc alá húsz méterről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés,Még a félidő előtt a fordítás is sikerült az al-Ittihadnak: Dzsudzsák szabadrúgása a kapufáról visszapattant, csapattársa pedig a kapuba fejelt az ötösről.A 100-szoros válogatott középpályás közösségi oldalán is megosztotta a két megmozdulást, amire több válogatott csapattársa is reagált. Góljához Varga Roland, Priskin Tamás, Szalai Ádám és Gulácsi Péter is gratulált, a kapus azonban a kapufát sem hagyta szó nélkül: „Mondtam, hogy vidd messzebb” – ugratta.

A második játékrészben az al-Fudzsaira fordított, a 3–3-as végeredményt pedig az MTK kölcsönjátékosa, Myke Ramos állította be, aki Dzsudzsák beadását fejelte be.

Az al-Ittihad 19. forduló alatt szerzett 21 ponttal a tizedik helyen áll a tabellán, Dzsudzsák Balázs négy gólnál tart a bajnoki szezonban.