Juhász Roland kész kalapot emelni a Ferencváros bajnoki címe előtt

Juhász Roland, a MOL Vidi csapatkapitánya nem adta fel a címvédés lehetőségét, de pontosan tudja, nem csak rajtuk múlik, hogy sikerül-e befogni a tabellát nyolcpontos előnnyel vezető Ferencvárost.

(fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)Az OTP Bank Ligából hat forduló van hátra, szombaton a Fradi a Mezőkövesdhez látogat, a Vidi pedig – a rivális eredményének ismeretében – az Újpestet fogadja. Az M4 Sport mindkét mérkőzést élőben közvetíti, de az m4sport.hu-n az összes találkozót élőben követhetik.

(forrás: m4sport.hu) (forrás: m4sport.hu)Juhász Roland a bajnokság hajrájára fordulva hat döntőre készül, nem adta fel a bajnoki cím reményét, de trónfosztás esetén kész kalapot emelni a zöld-fehérek előtt:

„Tisztában vagyunk vele, hogy nagy a hátrány, és kevés meccs van már csak hátra a bajnokságból, ezért nekünk nincs más dolgunk, mint csak saját magunkkal foglalkozni. Ha a hátralevő hat meccsből mindet megnyerjük, és Fradi lesz a bajnok, megemeljük a kalapunkat a bajnok előtt, és felemelt fejjel kezet nyújtunk az ellenfélnek. De amíg matematikai esélyünk van a győzelemre, addig mindent bele fogunk adni” – nyilatkozta a 35 éves középhátvéd a molcsapat.hu oldalnak.

„Nem adtuk fel a bajnoki címet! Tavaly is sokan előre odaadták a Fradinak az aranyat, aztán mégis mi nyertünk. Igaz, most nagyobb a hátrányunk, de a kupában is bizonyítottuk, hogy álljuk a versenyt a Fradival. A futball kiszámíthatatlan, bármikor történhet valami, ami felborítja a jelenlegi helyzetet, és ne felejtsük el, hogy még találkozunk egyszer a Ferencvárossal idén” – utalt Juhász a 29. forduló (április 20.) csúcsrangadójára.

„Leszögezném, mindig csak az előttünk álló feladattal foglalkozunk, majd az Újpest elleni meccs után megnézzük újra, hogy áll a tabella” – tette hozzá.