Szerdától kaphatók a jegyek az azeri–magyar Eb-selejtezőre

Szerdától vásárolhatók meg a belépők a magyar labdarúgó-válogatott Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, amely június 8-án lesz Bakuban.

A Magyar Labdarúgó Szövetség pénteki közleménye szerint a hivatalos belépőjegyre átváltható – névre szóló – utalványokat szerdán 8 órától lehet megvásárolni interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express (TEX) Bálnában és országszerte a TEX több mint 350 partnerirodájában.

Az mlsz.hu-n olvasható közlemény szerint a jegyek egységesen 500 forintba kerülnek. A szövetség hozzátette, hogy „az utalványok szurkolói kártya nélkül is megvásárolhatók, beváltásukra személyazonosság igazolását követően lesz lehetőség az azeri fővárosban a mérkőzés napján.” Az utalványok névátírására június 2-ig van lehetőség, erről további információk IDE KATTINTVA találhatók.

A magyar válogatott a szlovákoktól elszenvedett 2–0-s vereség után hazai pályán 2–1-re nyert a világbajnoki ezüstérmes horvát csapat ellen, és az E csoport harmadik helyén áll.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a következő körben előbb Bakuban, majd június 11-én, a Groupama Arénában Wales ellen lép pályára. Utóbbi meccsre május 10-én kezdődik a jegyértékesítés.

A magyar válogatott Eb-selejtezői:
március 21.: Szlovákia–Magyarország 2–0
március 24.: Magyarország–Horvátország 2–1
június 8.: Azerbajdzsán–Magyarország
június 11.: Magyarország–Wales
szeptember 9.: Magyarország–Szlovákia
október 10.: Horvátország–Magyarország
október 13.: Magyarország–Azerbajdzsán
november 19.: Wales–Magyarország