Hosszabbított egyik legjobbjával a MOL Vidi

Az OTP Bank Ligában címvédő, jelenleg a tabella második helyén álló MOL Vidi FC a klub oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított a csapat egyik húzóemberével, Nego Loic-kal.

A 28 esztendős francia-magyar labdarúgó 2015 augusztusa óta 160 tétmérkőzésen erősítette a székesfehérváriakat és 21 gólt szerzett a klub színeiben.„Először is szeretném megköszönni az egész klubnak, a tulajdonos úrtól egészen a játékostársakig és a szakmai stábig bezárólag, hogy bíznak bennem, ez számomra nagyon fontos. Ezért is örültem annak, hogy meghosszabbíthatom a szerződésemet. Szeretném a jövőben is meghálálni ezt a bizalmat, aki ismer, tudja, hogy mindent megteszek a pályán azért, hogy sikeres legyen a csapat. Még ebből a szezonból is sok van hátra, bízom benne, hogy szép eredményekkel zárjuk ezt az idényt is. Már hosszú évek óta Magyarország az otthonunk a családommal, ez a negyedik szezonom a Vidiben, természetesen hosszú távra tervezünk itt. Azt persze nem tudom megmondani, mi lesz velünk tíz, tizenöt év múlva, de az biztos, hogy jelenleg az országban és a klubnál is nagyon jól érzem magam, nincs semmi okom a váltásra” – nyilatkozta Nego a molvidi.hu-nak.

Kovács Zoltán sportigazgató is örömmel beszélt a szerződéshosszabbításról és újabb fontos bejelentéseket ígért: „Ahogy korábban is többször mondtam, az egyik legnagyobb erősítés az a számunkra, ha az értékeinket meg tudjuk tartani. Nego Loic teljesítménye mindent elmond arról, miért is kínált neki új szerződést a klub. Számtalanszor bizonyította, hogy nemzetközi szinten is képes arra a kiemelkedő futballra, amit a hazai bajnokságban megszoktunk tőle. Örülök, hogy hosszabbítani tudtunk. Egyébként folyamatosan tárgyalunk a többi meghatározó játékosunkkal is a folytatásról, büszkén mondhatom, hogy lesznek még fontos bejelentéseink a közeljövőben.”