Musorujsag
Élő Eredmények

Rebrov: Ha van 20 játékosom, nem játszhat mindegyik egyszerre

m4sport.hu
A Fradi edzője szerint fontos a fehérváriak elleni rangadó, de a nyolcpontos előny miatt azért kicsit más.

Szerhij Rebrov, a Ferencváros labdarúgócsapatának edzője már csütörtökön tudta a Vidi elleni rangadón pályára lépő kezdőcsapatát, azt azonban nem akarta idő előtt elárulni. A héten már a csapattal edzett Davide Lanzafame, aki a múlt héten büntetésből nem látogathatta a tréningeket, de az ukrán szakember már lezárta ezt a történetet.

Én örülök, hogy ilyen csatáraink vannak, az már az ő problémájuk, ha nem értik, mit, miért tesz az edző. Én azért vagyok itt, hogy segítsem a Ferencvárost. Tisztelem a klubot, tisztelem a szurkolóit, de ha van 20 játékosom, nem játszhat mindegyik egyszerre. Döntenem kell, mégpedig az edzésen, hideg fejjel és aszerint, hogy ki az ellenfél” – mondta Rebrov az M4 sport Játékoskijáró című műsorában.

Elmondta, benne nincs harag az olasz támadóval szemben, de erről meg kellene kérdezni a tavalyi gólkirályt is. Korábban Böde Dánielnek is volt hasonló „eltiltása”, mostanra mégis ő lett a jó példa.

Ha csak felmegy 10-15 percre a pályára, akkor is teljes erőbedobással dolgozik a klubért, a szurkolókért. Ő is minden meccsen játszani szeretne, de ha csak 10 perc jut neki, akkor is maximumot nyújt. Le a kalappal előtte azért, hogy megértette ezt, így mindannyiunkkal jót tesz” – dicsérte Bődét Rebrov.

A Fradi a hétvégén eldöntheti a bajnokságot, de a szakember szerint nem ez az év legfontosabb meccse. „Elsősorban a klub miatt fontos ez a meccs, nem a bajnokság kimenetele szempontjából. Fontos ugyan, de nyolc pont előnnyel azért kicsit más” – mondta Rebrov.

Dibusz Dénes szerint fontos ugyan a Vidi elleni meccs, de ha nyernek, még ennél is fontosabb lesz a jövő heti, Honvéd elleni összecsapás, amelyen bebiztosíthatják a bajnoki címüket.

(forrás: M4 Sport) (forrás: M4 Sport)

További tartalmak