Musorujsag
Élő Eredmények

„Huszti a Fradi legjobban fizetett játékosa lehetett volna”

m4sport.hu
Huszti Szabolcs az M4 Sportnak adott exkluzív interjúban kijelentette, hazatérése előtt nem kapott konkrét ajánlatot korábbi klubjától, a Ferencvárostól, de Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója nem így emlékszik, erről a fradi.hu-nak nyilatkozott.
(fotó: MTI/ Illyés Tibor) Huszti Szabolcs és Kovács István, a Vidi sportigazgatója (fotó: MTI/ Illyés Tibor)

„Sosem volt konkrét ajánlatom a Fraditól. Sokan gondolták, hogy a pénz miatt jöttem a Vidihez, de én nem ültem le egy vezetővel sem tárgyalni a Fradiban” – mondta az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában a 2018-ban 12 és fél év légióskodás után Magyarországra visszatérő középpályás.

Orosz Pál erre reagált szombaton:

„Azért nem értem Huszti Szabolcs mostani megnyilvánulását, mert gondolom pontosan tudja, hogy ügynökén keresztül a Ferencváros konkrét ajánlatot tett a havi fizetésére. Ráadásul ennek az ajánlatnak az elfogadása esetén az akkori Fradi legjobban fizetett játékosa lehetett volna. Ezt az ajánlatot nem fogadták el. Válaszukat tudomásul vettük és mi ezt a történetet abban a pillanatban le is zártuk” idézi a klub honlapja Oroszt.

(fotó: MTI/Szigetváry Zsolt) Orosz Pál (fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A két fél között tehát nyilvánvaló félreértés van.

A 36 éves Huszti csatornánknak azt is elárulta, visszavonulását követően többet mesél majd hazatérése körülményeinek hátteréről. Ha addig nem, akkor minden bizonnyal teljesen kitisztul majd a kép, ami jelen pillanatban homályos egy picit.

Az interjút, amelyben válogatott karrierjéről is mesélt, a lejátszóra kattintva tekintheti meg:

Orosz Pál a szombaton 19.30-kor kezdődő MOL Vidi elleni rangadóra rátérve elmondta, nem bajnoki döntőként, hanem egy fontos lépésként tekintenek a mérkőzésre, amelyet az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetít.

(forrás: M4 Sport) (forrás: M4 Sport)

További tartalmak