Musorujsag
Élő Eredmények

Hajnal Tamás: Sajnos Petrjaknál a pénz döntött a Vidi javára

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A Ferencváros sportmenedzsere, Hajnal Tamás az M4 Sportnak elmondta, mindent megtettek, hogy Ivan Petrjakot megtartsák, de a támadónak a pénz fontosabb volt, ezért választotta a MOL Vidi FC-t.

A zöld-fehérek sportmenedzsere alátámasztotta Orosz Pál, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója információit, melyek szerint az ötszörös ukrán válogatott szélső a MOL Vidi FC-nél folytatja pályafutását.

„Számunkra ez elfogadhatatlan, mert egy hosszú és kemény tárgyalássorozat végén megegyeztünk a Sahtar Donyeckkel, és a játékosnak is olyan ajánlatot tettünk, amely túlmegy az ésszerűség határán. Megpróbáltuk tehát itt tartani, viszont a Vidi olyan horribilis összeget kínált neki, amivel nem tudunk és nem is akarunk versenyezni. Sajnos Petrjaknál nemcsak az döntött, hogy milyen klubban, milyen körülmények között és milyen szurkolótábor előtt tud játszani, hanem sajnos egyértelműen a pénzügyi rész.”

Ami Hajnal szerint igazán elfogadhatatlanná teszi az ügyet, hogy nem is a futballistától, hanem a képviselőjétől tudták meg, távozik a Fraditól, mindezt ráadásul már azt követően, hogy aláírt a fehérváriakhoz.

Petrjak tavaly nyáron kölcsönbe érkezett a zöld-fehérekhez a Sahtar Donyecktől, szerződése június 30-án jár le. A támadó a mostani szezonban 36 tétmérkőzésen hat gólt és 12 gólpasszt jegyez a Ferencváros színeiben.

További tartalmak