Musorujsag
Élő Eredmények

Minden jegy elkelt a Wales elleni Eb-selejtezőre és a női BL-döntőre

mlsz.hu/m4sport.hu
Két nap alatt csaknem minden belépő gazdára talált a Wales elleni, hazai Eb-selejtezőre és a női Bajnokok Ligája-döntőre – számol be a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapja.
A magyar labdarúgó-válogatott március 21-én Szlovákiában kezdi meg Eb-selejtezős mérkőzéseit (Fotó: mlsz.hu) Gyorsan elkapkodták a jegyeket a júniusi Eb-selejtezőre (Fotó: mlsz.hu)

A jegyértékesítés pénteken indult, és a szövetség közleménye szerint hatalmas érdeklődés övezte, aminek köszönhetően gyakorlatilag minden jegy elfogyott a Groupama Arénában rendezett, június 11-i, Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

A szlovák–magyar selejtezőt követően az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) néhány rasszista szurkoló miatt szektorbezárásra büntette az MLSZ-t, így 3000-rel kevesebben lehetnek ott a Wales elleni találkozón.

A büntetés miatt lezárt D3 és D4 szektorokba szóló bérletek tulajdonosai a D1 és D2 szektorokba szóló jegyeket kapnak. Azok, akik online vásárolták meg a bérleteket, a vásárláskor használt e-mail címükre kapnak értesítést erről és jegyüket is itt kapják meg. Aki jegyirodában vette bérletét, az jelentkezzen az mlsz@tex.hu e-mail címen, ahol pontosabb tájékoztatást kap, hogyan juthat jegyéhez.

Hasonlóan gyorsan fogytak a jegyek a női Bajnokok Ligája döntőjére is, ami szintén a Ferencváros stadionjában lesz május 18-án. A döntős csapatok, a Lyon és a Barcelona is visszaadott egy kontingenst az előzetesen általuk kért, de el nem adott jegyekből.

Ezek eredetileg nem voltak Magyarországon értékesíthetőek, de az elmúlt napokban itthon is lehetett vásárolni belőlük – a szurkolók pedig azonnal rácsaptak az újabb, a korábban eladottakhoz hasonlóan igen kedvező áron kínált belépőkre, és mostanra egyetlen hely sem maradt a ferencvárosi stadionban.

További tartalmak