Musorujsag
Élő Eredmények

Szinte ingyen mehetnek a szezon utolsó meccsére a DVTK és az MTK szurkolói

m4sport.hu
A kiesés elől menekülő MTK és DVTK szurkolói a zárófordulóban 90 százalékos kedvezménnyel juthatnak jegyhez.
MTK (Fotó: mtkbudapest.hu) MTK (Fotó: mtkbudapest.hu)

Hatalmas küzdelem várható az OTP Bank Liga május 19-i zárófordulójában, hiszen nemzetközi kupaindulást jelentő dobogós helyezésért és a kiesést jelentő 11. hely elkerüléséért is zajlik még a harc. Mindkét versenyben 3-3 csapat érdekelt.

Jelenleg az MTK van a legnehezebb helyzetben, hiszen elképzelhető, hogy győzelme esetén is búcsúzni kényszerül, ha a Diósgyőr és s Kisvárda is nyer. A veszélyben lévő csapatok mindent megtesznek, hogy szurkolóikat maguk mögött tudhassák

A kék-fehérek elkezdték a jegyek értékesítését az utolsó, Honvéd elleni bajnoki mérkőzésre. A jegyeket elővételben online lehet megvásárolni, személyesen pedig pénteken a stadionnál. Akik online, előre veszik meg a jegyüket, 90 százalékos kedvezménnyel tehetik ezt.

Valószínűleg nem beszéltek össze a felek, de a diósgyőriek is hasonló akcióval kedveskednek szurkolóiknak. A zárófordulóban az Újpestet fogadják, és a klub vezetése úgy döntött, azok a hazai szurkolók, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket, 90 %-os kedvezményt kapnak. A jegyek az interneten és a DVTK Shopban is megvásárolhatók.

Egyik csapatnak sem lesz egyszerű dolga, hiszen mindkét vendégegyüttes a bronzra hajt. Az OTP Bank  Liga május 19-i, roppant izgalmasnak ígérkező zárófordulójában valamennyi találkozó 17 órakor kezdődik, az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti .

További tartalmak