Dajka László: Van nálunk két gyengébb csapat az NB I-ben

A kiesés elől menekülő Kisvárda a Mezőkövesdet fogadja hazai pályán az OTP Bank Liga zárófordulójában. Dajka László szerint együttese megérdemelné, hogy a következő szezont is az élvonalban kezdje. A 33. forduló összes találkozóját élőben közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu.

„Tavaly ősz után tavasszal ez egy másik csapat és úgy gondolom, a Kisvárda megérdemelné, hogy első osztályú maradjon” – mondta az M4 Sport Játékoskijáróban Dajka László, a Kisvárda vezetőedzője.

Érzelemdús hetek vannak a Kisvárda mögött: kiesési rangadókon kikaptak a Haladástól és a Pakstól, de közben nyerni tudtak a dobogóra pályázó Debrecen otthonában.

Dajka László szerint csapata mostanra jutott el odáig, hogy kezd kialakulni a saját játékuk: „A saját játékunkat kellene nekünk egy picit hétről hétre fejleszteni. Ha azt meg tudjuk csinálni, hogy egy picit lépünk előre, akkor kevesebbet kellene foglalkoznunk az ellenféllel.”

„Van nálunk két gyengébb csapat az NB I-ben, ez az én szakmai véleményem” – tette hozzá a záróforduló előtt a magyar szakember, aki szerint „ha megteszel mindent, akkor emelt fővel kell távozni mindenhonnan.”.

Gosztonyi András, a csapat játékosa is úgy érzi, helyük van az NB I-ben és ezt tavasszal bizonyították is.