Musorujsag
Élő Eredmények

Lucsánszky Tamás: Megérdemeljük a helyzetünket

m4sport.hu/M4 Sport
Borzasztó tavaszt tudhat maga mögött az MTK, de Lucsánszky Tamás szerint megérdemli jelenlegi helyzetét a csapat. Az NB I. legpatinásabb klubjának vezetőedzője viszont bízik benne, hogy tudnak még fordítani szerencséjükön a Honvéd elleni zárófordulóban.

Az m4sport.hu élőben közvetíti a vasárnap 17 órakor kezdődő utolsó forduló mind a hat meccsét, míg az M4 Sporton körkapcsolás formájában tudósítunk a játéknap történéseiről.

Az MTK utóbbi hat meccsét elveszítette, így a kiesést jelentő 11. helyről várja az OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulóját. Lucsánszky Tamáséknak mindenképpen pontot kell szerezniük a Honvéd ellen, ha meg akarják őrizni NB I-es tagságukat, de még az sem biztos, hogy elég lesz az élvonalban maradáshoz.

„Ha minden körülményt figyelembe veszünk, akkor sajnos azt kell, hogy mondjam, érdem szerint tartunk ott, ahol. De én hiszek abban, hogy megnyerjük a Honvéd elleni meccset, és az élet orvosolni fogja a problémáinkat” – fogalmazott az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában a szakember, aki március közepén vette át a csapatot Feczkó Tamástól.

A vezetőedző érthetően nehezen éli meg ezt az időszakot, és nem tagadja felelősségét a kialakult helyzetért.

„Nem az én személyem szól ez a mérkőzés, hiszen az MTK egy 131 éves klub rendkívül tiszteletre méltó hagyományokkal. Az én felelősségem is megvan a dologban: annál kisebb, mint amit a kárörvendőim gondolnak, de annál nagyobb, mint amennyit a szeretteim remélnek” – tette hozzá.

„Egymeccsesre szűkült a bajnokságunk, miután olyan helyzetbe jutottunk, amire rémálmainkban sem gondoltunk” – nyilatkozta Bognár István, aki tudja, elsősorban saját meccsüket kell megnyerniük, ráérnek utána aggódni a többi eredmény miatt, de bevallotta, azért rajta tartják szemüket az ellenfelek meccsein is.

A kiesés elkerüléséért folytatott harcról és az esélyekről itt olvashat bővebben.

További tartalmak