Nem Dajka László vezeti a következő szezonban a Kisvárdát

Az OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonját a 9. helyen befejező Kisvárda a klub honlapján közölte, a következő idényben már nem Dajka László fogja irányítani a csapatot.

„Dajka László vezetőedző megbízatása a bajnokság végeztével lejárt, ezért a felek tárgyalásokat folytattak a hogyan továbbról. Ennek eredménye az lett, hogy Dajka László nem vezetőedzői minőségben folytatja a munkát Kisvárdán. Nagy valószínűséggel Dajka László marad a Kisvárda Master Good kötelékében, egyelőre még vizsgálják, hogy milyen szerepkört talál mindkét fél elfogadhatónak. Az új vezetőedzőt a napokban jelölik ki” – írta a kisvardafc.hu.

A Kisvárda újoncként vágott neki az elmúlt szezonnak, akkor még Kondás Elemér irányításával, azonban néhány fordulót követően menesztették a korábban Debrecenben is megfordult szakembert. A klubvezetés Dajka Lászlót nevezték ki vezetőedzőnek, akivel a 2019-es teljesítmény alapján a harmadik helyen zárhatott volna az együttes, amelynek az ősszel elhullajtott pontok miatt a bennmaradás lehetett a legfőbb célja.