Musorujsag
Élő Eredmények

Megválik légiósaitól az NB I-ből kiesett MTK

m4sport.hu
Nem tart igényt három idegenlégiósára az OTP Bank Ligából kiesett MTK Budapest labdarúgócsapata, amely az NB II-ben a kapus Artem Kicsak, a hátvéd Jevgen Szelin és a csatár Ulysse Diallo nélkül szerepel a következő idényben.

„Az MTK Budapest a másodosztályban a többi klubhoz hasonlóan eltekint a légiósok foglalkozásától, így több játékosunktól is elköszöntünk. Mint ismert, a hazai gyakorlat szerint a klubok az NB II-ben nem foglalkoztatnak légiósokat, hiszen ellenkező esetben az érintett egyesületek teljes egészében elesnek a Magyar Labdarúgó Szövetség központi támogatásától” – közölte a klub.

A diósgyőri Polgár Kristóf és Jevgen Szelin, az MTK játékosa az OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyőri VTK mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt) A diósgyőri Polgár Kristóf és Jevgen Szelin, az MTK játékosa az OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest – Diósgyőri VTK mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt)

A kék-fehérek Szelinnel és Kicsakkal közös megegyezéssel szerződést bontottak, Diallo esetében pedig nem élnek a hosszabbításra vonatkozó opciós jogukkal.

Az MTK az U21-es magyar válogatottat korábban irányító Michael Boris vezetőedzővel vág neki a következő szezonnak, míg a klub kizárólagos irányítását a két éve sportigazgatóként tevékenykedő Zakor Sándor veszi át.

További tartalmak