Gorriarán távozik a Ferencvárostól

A bajnok Ferencváros egyik húzóembere, Fernando Gorriarán a hivatalos Instagram-oldalán jelentette be: távozik a zöld-fehérektől.

Az uruguayi labdarúgó az Instagramon köszönt el a klubtól és a szurkolóktól:

„Felejthetetlen periódus ér ma véget az életemben. Az elmúlt két év minden pillanatát élveztem a klubnál. Ezek az évek segítettek emberként és labdarúgóként is felnőni, fejlődni.

Köszönöm a csapattársaimnak, akikkel minden egyes mérkőzésen harcoltam, köszönöm hogy befogadtak. A minőségnek köszönhetően biztos vagyok abban, hogy a trófeák továbbra is jönni fognak. Mindig emlékezni fogok rátok.

Köszönöm a két edzőmnek, akik számoltak velem, akik segítettek, hogy elérjük a céljainkat. Köszönöm az orvosoknak, akik segítették a felépülésemet, amikor sérült voltam. Köszönöm a vezetőknek, akikben megvolt a bizalom felém, hogy egy ilyen nagy klubhoz csatlakozhassak.

Köszönöm a szurkolóknak, hogy minden mérkőzésen ott voltak, folyamatosan biztattak minket. Meghatott az a sok üzenet, amit az utóbbi napokban küldtetek.

Ferencváros, örökké hálás leszek mindenért, amit kaptam.”

Gorriaránnal kapcsolatban olyan híreket lehetett hallani az elmúlt napokban, hogy több európai topbajnokságból is érdeklődtek iránta, azonban a legfrissebb információk szerint a mexikói Santos Lagunában folytatja pályafutását.