Musorujsag
Élő Eredmények

Labdarúgó Európa Bajnokság
Élő stream csatornák X

Németh Krisztián: A meccsen minden klappolni fog

m4sport.hu
A magyar labdarúgó-válogatott kedden 20:45-kor Wales ellen lép pályára a Groupama Arénában, Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésen. A meccs az M4 Sporton élőben látható, a felvezető műsor 20 órakor kezdődik.
 

Németh Krisztián Azerbajdzsánban csereként kapott szerepet rövid időre, a 3-1-re megnyert mérkőzésen, nem kizárt, hogy az esti selejtezőn is láthatjuk a pályán. Szavai alapján nem kell aggódnunk, a nemzeti csapat rendesen felkészült Gareth Bale-ből és társaiból.

„A walesi csapat komoly erőt képvisel, hiába kaptak ki a horvátoktól, akiket mi megvertünk. Hazai pályán természetesen arra fogunk játszani, hogy megnyerjük a mérkőzést. Volt egy extra hetünk, amelybe az is belefért, hogy a walesiekre is gondoljunk, annyira fel vagyunk készülve, hogy a meccsen minden klappolni fog. A szakmai stáb is együtt dolgozik, szinte olvassák egymás gondolatát, úgy gondolom, ők is jót fognak meccselni. Nagyon gyors játékosaik vannak elöl, akikre figyelni kell, elég csak Bale-t megemlíteni, de ha ilyen szervezettek tudunk maradni, akkor ezek a játékosok nem tudnak kibontakozni, mert nem hagyunk területet nekik. Ez nagyon fontos lesz a mérkőzésen. A walesi focira jellemző, hogy nagyon jó felépítésű játékosaik vannak, akikkel szembe találjuk magunkat. Az ütközéseket fogják erőltetni, a fizikai játékot, de ezt a mi kombinatív játékunkkal ki tudjuk kerülni és jó helyzeteket tudunk teremteni” – mondta támadónk, aki eddig 36-szor ölthette magára a válogatott mezét.

Borítókép: Németh Krisztián (m4sport.hu)