Musorujsag
Élő Eredmények

Shane Tusup világbajnoki címig vezetné a női labdarúgó-válogatottat

m4sport.hu/Instagram
A Hosszú Katinka edzőjeként három olimpiai bajnoki címet szerző Shane Tusup közösségi oldalán ajánlotta fel, hogy 2023-ra világbajnokot csinál a magyar női labdarúgó-válogatottból.

Hosszú volt edzője és férje az év elején jelentette be, hogy elhagyja az úszást, sportágat vált, hogy a profi golfozók között szerezzen világbajnoki címet.

Tusup azonban a jelek szerint nem szakadt el a magyar sporttól, és az Instagram-oldalán hétfőn közzétett bejegyzés szerint szívén viseli a magyar női labdarúgó-válogatott sorsát. Sőt, 2023-ban vb-címig vezetne a magyar lányokat.

„Mikor elkezdődött a női foci-vb, csak akkor tudatosult bennem, hogy a magyar válogatott nem jutott ki a tornára. Hogy még rosszabb legyen a helyzet, azt olvastam, hogy ez már 1991 óta nem sikerült. Hogyan lehetséges ez? Ez nagyon nincs rendben! Ez az ország túl tehetséges ahhoz, hogy ne képviseltesse magát bármely sportágban a legmagasabb szinten. Bár visszavonultam az edzősködéstől, hogy egyéni golfvilágbajnok lehessek, de ha az országnak szüksége van rám, szívesen világbajnoki címig vezetem Magyarországot a 2023-as vb-n” – olvasható Tusup közösségi oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Since the Woman’s World Cup started, it came to my attention that the Hungarian women’s team wasn’t qualified! Then to make matters worse I read something about it not happening as far back as 1991?! How is this possible? This is not okay! The country is too talented to not be represented at the highest level in every sport! I know I retired from coaching to chase a Long Drive Golf World Championship, but if the country really needed me, I’d help the women of Hungary go win a 2023 World Cup title #HardestWorkerInTheIndustry #worldlongdrive #golf #golfer #golfing #golfswing #golftraining #golfpractice #longdrive #longdrivers #golfgods #golferslife #golflife #golfers #golfinstruction #golflesson #golfstagram #instagolf #golfclub #golftips #golfday #golfpro #golfaddict #golfchannel #golfcoach #golfisfun #golffitness #golfporn #trainingday #golfislife @24ponthu @blikkhu @mlsztv @nso.hu

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

További tartalmak