Magyar védővel erősített a Kisvárda

Kisvárdán folytatja pályafutását a Nyíregyháza védője, Rubus Tamás – adta hírül hivatalos honlapján a szabolcsi együttes.

A 29 éves védő egy plusz egy évre szóló szerződést írt alá a Kisvárda Master Good csapatával.

A békéscsabai születésű és nevelésű játékos megfordult Újpesten is (három esztendőt töltött a lila-fehéreknél, közben fél évig a Vasasban szerepelt kölcsönben), majd 2013 óta hat éven át a Nyíregyháza Spartacusban játszott, 137 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz.

„Közeledve a harmincadik születésnapomhoz, nem igazán gondoltam, hogy lesz még NB I-es lehetőségem, de nagyon örültem a kisvárdai megkeresésnekmondta klub honlapjának Rubus Tamás. – Békéscsabai születésűként a mások opcióm az volt, hogy úgymond hazatérek, de kihívásnak érzem, hogy még az élvonalban bizonyítsak, végül ez döntött a Kisvárda javára. Nem vagyok az a vándormadár típus, hat éve fordult velem elő utoljára, hogy be kellett illeszkednek egy új közösségbe, de nem hiszem, hogy ezzel gondom lesz majd, nem vagyok az a típus, aki ne fogadtatná el magát a csapattársaival. Igazából csak egy hetet pihentem, azóta rendszeresen edzek, jó állapotban várom a felkészülés kezdetét.”