Musorujsag
Élő Eredmények

Az U21-es válogatott kapusával erősített az NB I-re a ZTE

m4sport.hu
Az OTP Bnk Ligába feljutott Zalaegerszeg leigazolta az MTK-tól Demjén Patrikot. Az U21-es válogatott első számú kapusa négy évre írt alá a ZTE FC-hez.

A klub honlapjának beszámolója szerint az 1998-as születésű hálóőr kezdőkapusa a magyar U21-es válogatottnak, korábban az U19-es és az U17-es válogatottat is erősítette. Az előző szezont kölcsönben a Budaörsnél töltötte.

Demjén Patrik a 2017 októberi Magyarország - Olaszország U21-es felkészülési mérkőzésen (Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás) Demjén Patrik a 2017 októberi Magyarország – Olaszország U21-es felkészülési mérkőzésen (Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás)

„Erősségemnek a lábbal való játékomat tartom, ezen kívül ha szükséges, mélyen tudok söprögetni, és a szögleteknél is magabiztosan jövök ki a kapumból” – nyilakozta Demjén Patrik.

Távozott a csapattól a kapus Zöldesi Illés, akit kölcsönszerződése lejártával visszarendelt a Kisvárda, akárcsak Novák Csanád, aki a Mezőkövesdhez tér vissza. Farkas Balázs és Aljosa Vojnovic nem hosszabbítja meg lejárt szerződését, így ők is elhagyják a zalaegerszegi klubot.

A ZTE FC hétfőn kezdte meg a felkészülést, az OTP Bank Liga augusztusi rajtjáig hat felkészülési mérkőzést játszik a csapat és egy tíznapos ausztriai edzőtáborban is részt vesz.

További tartalmak