Musorujsag
Élő Eredmények

Az újpesti Traoré eltűnésének hátterében felesége hűtlensége állhat

Az újpesti Traoré eltűnésének hátterében felesége hűtlensége állhat

m4sport.hu/netafrique.net
Óriási port kavart Elefántcsontpart legnagyobb városában, Abidjanban a hír, hogy a korábbi elefántcsontparti válogatott támadó, aki jelenleg az Újpest FC játékosa hűtlenségen kapta feleségét, Awa Doukourét, egyik másik profi labdarúgóval, a mali válogatott Yves Bissoumával, aki az angol Brighton and Howe Albion 22 éves középpályása.

Az eset úgy derült ki, hogy Doukouré asszony gyermeket szült, és valószínűtlen volt a gyermek születési dátuma alapján, hogy az újpesti csatár lehet az apa. Korábban megírtuk, hogy a csatár nem jelent meg a lila-fehérek első szezonbeli edzésén. Ez már több mint két hete történt, jelenleg még hazájában sem tudják, hol tartózkodik a játékos, aki a botrány kitörése után egyszerűen eltűnt.

Úgy derült ki, valószínűleg Bissouma az apa, hogy Awa Doukouré egyszer mobilon beszélt a gyerekről a mali játékossal, ráadásul úgy, hogy a készülék ki volt hangosítva. Mindezt a nő egy rokona mondta, aki fültanúja volt a csevejnek.

Az eset azért is pikáns, mert hétfőn az Afrika Kupában, már a kieséses szakaszban Elefántcsontpart és Mali méri össze erejét. A botránnyal különleges mellékzöngéje lesz az összecsapásnak.

Borítókép: (Forrás: netafrique.net)

További tartalmak