Tokmac elárulta a Fradi sikerének titkát

A Ferencváros kettős győzelemmel ütötte ki a bolgár bajnok Ludogorecet a Bajnokok Ligája első selejtezőköréből, a magyar bajnok egyik játékosa, Tokmak Nguen elárulta, mi a Fradi sikerének titka, Ihor Haratin pedig a csapat álmáról beszélt.

„Zubkovtól nagyszerű labdát kaptam, próbáltam fejjel a lehető legjobban irányítani, ez szerencsére sikerült is” – mesélte góljáról az ukrán középpályás, Haratin. – Nagyszerű mérkőzésen vagyunk túl, a legfontosabb, hogy nyertünk. Ez csak egy lépés volt a sok közül, dolgoznunk kell tovább és fejleszteni a játékunkat.  Mindenki álma az, hogy a Bajnokok Ligájában játszhassunk, ezért fogunk tovább dolgozni.”


Tokmac Nguen is bevette a Ludogorec kapuját, a norvég támadó nyilatkozata alapján pedig a magyar drukkerek kifejezetten bizakodóan várhatják a máltai Valletta elleni párharcot.


„Talán kicsit szerencsés a gólom, nagyon szerettem volna eredményes lenni, ezért amint lehetőségem volt, próbáltam betalálni. A védő beletette a fejét a lövésembe, végül pont így lett jó. Örülök, hogy hozzátehettem a mai sikerhez” – mondta mosolyogva Tokmac, aki mindkét Ludogorec elleni találkozón megzörgette a hálót.

„Végig szervezetten játszottunk, védekezésben egészen elképesztőek voltunk, nagyszerű munkát végzett mindenki hátul. Annak köszönhetjük a továbbjutást, hogy védekezésben és támadásban is magas szintet képviselünk. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, de bennünk van, hogy bármelyik pillanatban betalálhatunk, és ez elegendő veszélyt jelent az ellenfelekre, ezt megmutattuk ma is” – fejezte be Tokmac.