Musorujsag
Élő Eredmények

Megvan, kik lehetnek a Fradi ellenfelei a BL playoff-körében

m4sport.hu
Svájci, ciprusi, azeri, cseh, szlovén vagy norvég csapaton keresztül vezethet a zöld-fehérek útja a főtáblára. Igaz, ehhez előbb még a Dinamo Zagrebet is el kellene búcsúztatnia a magyar bajnoknak.
A Ferencváros játékosai örülnek, miután 1-1-es döntetlent játszottak a Valletta FC elleni visszavágón a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában. EPA/DOMENIC AQUILINA

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elkészítette a Bajnokok Ligája rájátszásának kiemelését. Ennek értelmében a magyar bajnok Ferencváros kiemeltként várhatja a hétfői, nyoni sorsolást.

A harmincszoros bajnok FTC előbb a bolgár Ludogorec, majd a máltai Valletta csapatán jutott túl. A harmadik körben a horvát bajnok Dinamo Zagrebbel találkozik.

Amennyiben ezt a fordulót is sikerrel veszi, úgy az UEFA hivatalos honlapján közzétett információk szerint a playoff-körben a Fradi ellenfelei a svájci Young Boys, a ciprusi APOEL és az azeri Quarabag továbbjutója, a cseh Slavia Praha, valamint a szlovén Maribor és a norvég Rosenborg továbbjutója lehetnek.

A BL-selejtező playoff-körének sorsolását augusztus 5-én, hétfőn 12.00-kor tartják a svájci Nyonban, az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

További tartalmak