Musorujsag
Élő Eredmények
 

Rebrov: A játékosaim mindent megtettek a Ferencvárosért

m4sport.hu
A Ferencváros vezetőedzője szerint játékosai nagyszerű teljesítményt nyújtottak a Dinamo Zagreb elleni Európa-liga-selejtező idegenbeli odavágóján.

„Nem vagyok teljesen elégedett, de egy nagyon erős ellenféllel találkoztunk, a Dinamo Zagreb rendszeresen ott van a Bajnokok Ligája vagy az Európa-liga csoportkörében. A játékosaim viszont kiváló teljesítményt nyújtottak, mindent megtettek a Ferencvárosért. Most az a dolgunk, hogy kipihenjük magunkat és felkészüljünk a visszavágóra” – nyilatkozta az M4 Sportnak Szerhij Rebrov az 1–1-es döntetlennel zárult találkozó után.

A Ferencváros egyenlítő gólját szerző Sigér Dávid úgy vélekedett, hogy a Dinamo túlságosan is megnyugodott a vezetés megszerzése után, a Fradinak viszont hátrányban feljavult a játéka. „„Érződött az elején, hogy ez már más szint, a zágrábiaknál nagyon jó játékosok vannak, előrefelé meg tudják húzni a váratlant. Miután meglőtték a gólt, megnyugodtak az előny birtokában. Mi elkezdtünk bátrabban futballozni, elkezdtük tartani a labdát, építeni a támadást, ahogy szoktuk, és hála az égnek, jött egy gól is.”

Sigér hozzátette ugyanakkor, hogy az idegenbeli döntetlen ellenére nem szabad azt gondolni, hogy hazai pályán könnyű lesz kiharcolni a továbbjutást. „Ez most nagyon becsapós lehet, nem szabad, hogy elaltasson minket, hogy idegenben lőttünk egy gólt és 1–1-gyel megyünk haza, mivel szerintem a zágrábiak a visszavágóra nagyon fel fogják szívni magukat. Nem szabad azt hinnünk, hogy innentől akár már a párharc is megvan.”

Lovrencsics Gergő köszönetet mondott a Zágrábba elutazott szurkolóknak, nélkülük szerinte nem sikerült volna a biztató eredményt elérni. „Nagyon kellett, hogy végig, még az utolsó pillanatokban is biztassanak minket, ez plusz erőt adott a nehéz szituációkban” – fogalmazott a zöld-fehérek csapatkapitánya, aki „pokoli” hangulatra számít a visszavágón, amelyet jövő kedden 20 órától rendeznek a Groupama Arénában, és amelyet az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetít.

További tartalmak