Musorujsag
Élő Eredmények

Máris nagy lépést tett a Bristol-szurkolók szemében Nagy Ádám

Máris nagy lépést tett a Bristol-szurkolók szemében Nagy Ádám

mti
Nem sokkal a leigazolása bejelentése után Nagy Ádámmal bemutatkozó interjút közölt honlapján a Bristol City. A középpályás elárulta, az elmúlt napokban igyekezett utánanézni a klubnak és a városnak is.

„Nagyon izgatott vagyok, dolgozik bennem az adrenalin, nagyon várom ezt az új kalandot, az első edzést a csapattal, és az első mérkőzést” – nyilatkozta a Bolognától három plusz egy évre érkező Nagy Ádám a Bristol oldalán közzétett videóban.

Kiemelte új klubja gyönyörű stadionját, amelyben a lelátók közel vannak a pályához, így rendszerint nagyszerű a hangulat. „Hallottam, hogy az emberek itt megőrülnek a futballért. Remek érzés, hogy ilyen komoly hagyományokkal rendelkező csapat tagja lehetek, nagyon várom a közös sikereket” – mondta.

Nagy elmesélte, amikor megtudta, hogy komolyan érdeklődnek iránta, megnézte a csapat néhány közelmúltbeli mérkőzését és olvasott a városról is. „Fontos volt, hogy egy nagy projekt részese lehetek. Szimpatikus számomra, ahogyan a csapat futballozik: sok labdabirtoklással megpróbálja irányítani a játékot. Biztosan lesznek nehéz meccseink, de fontos, hogy megpróbáljunk a lehető legjobban játszani, és rajongóink segítenek bennünket a céljaink elérésében” – közölte.

A középpályás saját magáról elmondta, hogy védekező felfogású játékos, a pályán a hátvédek és a támadók összekötője, egyébként pedig teljes mértékben csapatjátékos, aki szeret keményen dolgozni. „Szerencsém van, mert olyan a genetikám, hogy rengeteget tudok futni. Amiben fejlődnöm kell, hogy hova fussak. Sokszor csak pazarlom az energiámat” – állt az önértékelésében.

„A legfőbb célom most az, hogy a lehető leghamarabb bekerüljek a csapatba” – szögezte le az interjúban, melyet végig remek angolsággal adott, amivel a klub közösségi oldalán számos helyi szurkoló elismerését kiváltotta.

Borítókép: Nagy Ádám (fotó: bcfc.co.uk)

További tartalmak