Musorujsag
Élő Eredmények

Nagy Ádám aláírt a Bristolhoz

Nagy Ádám aláírt a Bristolhoz

bcfc.co.uk
Három plusz egy éves szerződést írt alá az angol másodosztályú Bristol Cityvel a magyar válogatott Nagy Ádám.

A klub honlapján közzétett bejelentésben az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra. Néhány angol hírforrás 2,5 millió eurós transzferdíjról tud. Nagy eddigi megállapodása 2021 nyaráig volt érvényes a Bolognánál.

„Ádám kimagasló tehetség, örülünk, hogy aláírt hozzánk, miközben más kluboktól is voltak ajánlatai. Nemzetközi tapasztalatokkal bír, sok lehetőséget kínál” – üdvözölte a City tizenegyedik nyári szerzeményét Mark Ashton klubigazgató.

A vezetőedző, Lee Johnson Robins elárulta, izgatottan várták már Nagy érkezését mert „energiája és játékstílusa tökéletesen illeszkedik a csapatéhoz”.

A 33-szoros válogatott futballista 2016 nyarán bajnoki címmel és kupagyőzelemmel – na meg Európa-bajnoki szerepléssel – a háta mögött hagyta el a Ferencvárost a Bologna kedvéért. A Serie A-ban három szezont húzott le, de csak az elsőben számított alapembernek, idén tavasszal már csak elvétve lépett pályára.

Új együttesében szombaton, a Birmingham elleni idegenbeli Championship-meccsen debütálhat. A Bristol múlt héten vereséggel kezdte a szezont.

Borítókép: Nagy Ádám (fotó: bcfc.co.uk)

További tartalmak