Musorujsag
Élő Eredmények

Súlyos kapushibákról és az év helyzetéről szólt a hétközi forduló

m4sport.hu
Van olyan játékos, aki a saját térfeléről is tud gólt szerezni, másnak ez az üres kapura sem megy.

Teljes fordulót rendeztek a Merkantil Bank Ligában, ismertebb nevén a labdarúgó NB II-ben. A Vasas kétgólos hátrányból aratott magabiztos győzelmet, második mérkőzésén sem tudott győzni az MTK és a Győr nyerte a városi rangadót.

A győriek magabiztosan, 3-0-ra verték a Gyirmótot, de ehhez a sima győzelemhez kellett a gyirmótiak kapusának, Pálfi Donátnak a kapitális hibája is. A 63. percben a győriek védője Dvorschák a saját térfeléről előreívelte a labdát, amely a kapujából jócskán kint álló kapuson átpattanva a kapuban kötött ki.

Az MTK pontvesztésében jelentős szerepe volt a kapus Bese Balázsnak, aki több nagyszerű védést is bemutatott, de a 44. percben Molnár nem túl életerős lövését nemes egyszerűséggel a saját kapujába ütötte.

Ugyanakkor Bese ügyetlenkedése csak a budaörsiek egyenlítését jelentette volna, ha Lencse a 16. percben értékesíti a helyzetét. Nagyszerű labdát kapott, a kapus mellett is eltolta, de ahelyett, hogy az üres kapuba lőtt volna, vezette még a labdát, a védő pedig könnyedén utolérte és szerelte.

További tartalmak