Musorujsag
Élő Eredmények

Lanzafame nyílt levélben búcsúzott a Fraditól

m4sport.hu
Személyes üzenetben köszönt el ferencvárosi klubtól – a vezetőktől kezdve játékosokon át a szurkolókig – Davide Lanzafame, aki tavaly nyáron gólkirályként érkezett attól a Budapest Honvédtől, ahová most címet védve, friss bajnokként és kupagyőztesként visszatér.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ez az èv fontos volt. Tele örömmel, aggodalommal, sok gyōzelemmel, de mindenekelōtt szeretettel… Ezèrt is szeretnèm nyilvànosan megköszönni a Ferencvàrosi TC-nak a lehetōsèget. Mindig a lehetō legjobbat nyùjtottam a rèszemrōl ezt a csodàs mezt viselve , ès tudom , hogy megbecsültetek jàtèkoskènt ès emberkènt is , nem vagyok egy könnyū termèszet, de egyenes vagyok ès mindig a legjobbat pròbàltam nyùjtani. Köszönöm minden egyes csapattàrsamnak. Leonak aki egy hūsèges baràt is egyben. Daninak akivel sokat dolgoztunk együtt a pàlyàn, ès azt mindig tisztelettel. Köszönöm Mihanak, Spironak, Isanak, Iashanak, Marcinak, Tokmacnak, Frimnek, Denesnek, Martennak, Lukinak, Rolinak, Siginek….mindenegyikōtök egytōl egyig különleges. Köszönöm Kubatovnak , a Fradi elnökènek ès Nyíri Zoltànnak , hogy bizalmat szavaztak nekem egy èvvel ezelōtt. Köszönöm minden egyes munkatàrsnak aki tàmogatott ès segített az elmùlt èvben , legyen az technikai, orvosi vagy professzionàlis tèren.Köszönöm Jeffynek , Czakonak, Antalnak. Vègül , de nem utolsòsorban hàlàsan köszönöm a szurkolòknak a tàmogatàst amely rengeteget segìtett abban , hogy megszerezzük a harmicadik bajnoki cìmet. Hàlàs vagyok azèrt , hogy mindig szeretettel vettetek körül ès hogy mindig azt èreztettètek velem , hogy egy vagyok közületek. Èn ès a csalàdom ezt soha nem fogjuk elfelejteni. Mindig megadom majd nektek a maximàlis tiszteletet. Mèly tisztelettel ès köszönettel ! Lanza

Lanzafame Davide (@lanzadavi9official) által megosztott bejegyzés,

„Ez az év fontos volt. Tele örömmel, aggodalommal, sok győzelemmel, de mindenekelőtt szeretettel… Ezért is szeretném nyilvánosan megköszönni a Ferencvárosi TC-nek a lehetőséget. Mindig a lehető legjobbat nyújtottam a részemről ezt a csodás mezt viselve , és tudom , hogy megbecsültetek játékosként és emberként is , nem vagyok egy könnyű természet, de egyenes vagyok ès mindig a legjobbat próbáltam nyújtani. Köszönöm minden egyes csapattársamnak. Leonak aki egy hűséges barát is egyben. Daninak akivel sokat dolgoztunk együtt a pályán, és azt mindig tisztelettel. Köszönöm Mihanak, Spironak, Isanak, Iashanak, Marcinak, Tokmacnak, Frimnek, Denesnek, Martennak, Lukinak, Rolinak, Siginek….mindegyikőtök egytől egyig különleges. Köszönöm Kubatovnak , a Fradi elnökének és Nyíri Zoltánnak , hogy bizalmat szavaztak nekem egy évvel ezelőtt. Köszönöm minden egyes munkatársnak aki támogatott és segített az elmúlt évben , legyen az technikai, orvosi vagy professzionális téren. Köszönöm Jeffynek , Czakonak, Antalnak. Végül, de nem utolsósorban hálásan köszönöm a szurkolóknak a támogatást amely rengeteget segített abban , hogy megszerezzük a harmincadik bajnoki címet. Hálás vagyok azért , hogy mindig szeretettel vettetek körül és hogy mindig azt éreztettétek velem , hogy egy vagyok közületek. Én és a családom ezt soha nem fogjuk elfelejteni. Mindig megadom majd nektek a maximális tiszteletet. Mély tisztelettel és köszönettel !
Lanza”

Ugyancsak az Instagrammon minden jót kívánt neki Gróf Dávid, akivel a zöld-fehéreknél és Kispesten is csapattársak voltak.

Gróf búcsúzik Lanzafame

Mint arról beszámoltunk, a Honvéd erre a szezonra, vársárlási opcióval kölcsönvette korábbi játékosát.

Lanzafame karrierje során immár harmadik alkalommal lett a klub játékosa, mellyel 2017-ben bajnoki elsőséget ünnepelhetett.

További tartalmak