Musorujsag
Élő Eredmények
 

Lovrencsics: Szégyellem magam a csapat nevében is

Lovrencsics: Szégyellem magam a csapat nevében is

m4sport.hu
Kimaradt helyzetek és amatőr hibák. A Fradi csapatkapitánya szerint ezek vezettek a súlyos hazai vereséghez és a BL-búcsúhoz. De mivel profi játékosokról van szó, innen is fel kell állniuk.

A Ferencváros hazai pályán 4-0-ra kikapott a Dinamo Zagrebtől a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójában, így búcsúzott a sorozattól. A zöld-fehérek az Európa-liga rájátszásában folytatják, ahol az izraeli Makkabi Tel-Aviv vagy a litván FK Suduva lesz az ellenfelük.A Zágráb elleni meccs a második félidő elején dőlt el, amikor a horvát csapat öt perc alatt két gólt is szerzett.

Nem tudom mi történt, szégyellem magam a csapat nevében is. Amire felkészültünk, hogy a lepattanó labdákat felszedjük, mert abból veszélyesek, aztán abból kapunk két gólt. Úgy jöttünk ki, hogy megpróbáljuk megfordítani, erre az első öt percben kapunk két gólt és el is dőlt a mérkőzés” – összegzett rögtön a lefújás után Lovrencsics Gergő, a Fradi csapatkapitánya.

Ezen a szinten ha nem rúgjuk be a helyzeteket, az megbosszulja magát. Az nem lehet, hogy az elején kihagyunk 3-4 száz százalékos helyzetet. Nem szeretném egyik játékostársamat se bántani, de ez a legmagasabb szint, tanulnunk kell ezekből, és felkészülnünk az Európa Liga selejtezőjére” – mondta a csapatkapitány a kihagyott ziccerekkel kapcsolatban.

Profik vagyunk, fel kell állni! Egy ilyen pofon után is fel kell tudni állni. Ki kell tenni a szívünket, lelkünket a pályára. Most fáj, fájni fog még holnap is, de az a dolgunk, hogy egy hét múlva már ne fájjon. Profik vagyunk, úgy kell hozzáállni, hogy bejussunk az Európa Liga csoportkörébe” – zárta mondandóját a válogatott védő.

Mindent megpróbáltunk, de ez a meccs egyértelműen az ellenfélé volt. Sajnos túl sok hibát vétettünk, túl sok labdát adtunk nekik, Megadtuk a lehetőséget nekik, amit ők kíméletlenül ki is használtak. a tapasztalat ami a legnagyobb különbséget jelentette. Mi egy új csapat vagyunk, még össze kell szoknunk. Tanulnunk kell a mai meccsből, és mindet fel kell használnunk az Európa Ligában” – mondta Nguen Tocmac, a Fradi legveszélyesebb játékosa.

További tartalmak