Musorujsag
Élő Eredmények
 

Rebrov: Még nem vagyunk kész a Bajnokok Ligájára

M4 Sport
Szerhij Rebrov azok után, hogy csapata 4-0-s vereséget szenvedett a Dinamo Zagrebtől a selejtező harmadik fordulójának visszavágóján, elismerte, egyelőre még nem állnak a Bajnokok Ligája által megkövetelt szinten, az Európa Ligabeli folytatásra azonban össze kell szedniük magukat.

Rebrov azzal kezdte, hogy majd ki kell elemezniük mi történt, a kispadról úgy érezte, a középpályán nem tudtak ellenállni a zágrábi letámadásnak. Ennek ellenére kialakítottak komoly lehetőségeket, ami azonban a végeredményben nem látszódik.

„Meglehet, még nem vagyunk kész a Bajnokok Ligájára, de fel kell épülnünk ebből az eredményből. Készen kell állnunk, össze kell szednünk magunkat” – tekintett előre az EL-playoffra.

Dicsérte is játékosait, akik sokáig pariban voltak a magasabbra taksált ellenféllel. „Jól helyt álltak egy olyan csapat ellen, amelyik százmilliós értéket képvisel. Ha sikerül betalálnunk az első félidőben, akkor nem így alakul.”

A Ferencváros az Európa Liga főtáblájáért vagy az első meccsen idegenben 2-1-es előnyt szerző litván Suduvával, vagy az izraeli Makkabi Tel-Avivval csap össze. A párharc első mérkőzését jövő csütörtökön idegenben vívja Rebrov együttese, a visszavágóra augusztus 29-én kerül sor.

További tartalmak