Veretlenül esett ki a Fradi a Bajnokok Ligájából

A Ferencváros női labdarúgócsapata utolsó csoportmeccsén 2-2-es döntetlent játszott a Spartak Subotica csapatával és jobb gólkülönbségének köszönhetően a szerb csapat lépett tovább.

A Ferencváros női labdarúgócsapata abban a tudatban léphetett pályára a szerb Spartak Subotica ellen, hogy a továbbjutáshoz nyernie kell, minden más eredmény az ellenfélnek kedvez. A zöld-fehérek ennek megfelelően támadólag léptek fel és az első félidőben a vezetést is megszerezték Vágó Fanny révén, aki a keddi találkozón, aki a Slovan ellen is betalált.

Az ellenfél a második játékrész elején egyenlíteni tudott, de negyedórával a vége előtt Vágó újabb góljával ismét előnybe került a magyar csapat. Az öröm azonban csak két percig tartott, hiszen jött az újabb egyenlítés.

Több gól már nem született, ami azt jelenti, a magyar bajnok két győzelemmel és egy döntetlennel zárta a csoportkört, de mivel csak a második helyen végzett, így nem jutott a főtáblára.

Az FTC szerdán a négycsapatos torna házigazdáját, a szlovák Slovan Bratislavát múlta felül 3-1-re, majd szombaton 2-0-ra diadalmaskodott a moldovai Agarista-SS Anenii Noi csapata felett. A kvartettből a 32 csapatos főtáblára az első helyezett Spartak jutott, mivel gólkülönbsége jobb volt (21-2), mint a zöld-fehéreké (7-3).

Női BL-selejtező, 5. csoport, 3. forduló:
Ferencváros-Spartak Zlatibor Voda (szerb) 2-2 (1-0)