Musorujsag
Élő Eredmények

Varga Roland egymaga eldönthette volna a Fradi-Kaposvárt

m4sport.hu
A szélső rengeteg alkalommal került nagy helyzetbe, de nem tudott túljárni a kaposvári kapus, Pogacsics eszén. A meccs legnagyobb ziccere azonban mégsem az ő nevéhez fűződik.

A címvédő Ferencváros 1-0-ra legyőzte a vendég Kaposvárt a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, harmadik fordulójában. A hazaiak már a meccs elején előnybe kerültek és a folytatásban is sorra dolgozták ki a helyzeteiket, de azok mind kimaradtak.

Elsősorban Varga Roland előtt adódtak lehetőségek, de a válogatott támadó nem tudott élni ezekkel. Ebben jelentős szerepe volt Pogacsics Krisztiánnak, a kaposváriak kapusának, aki remek formában védett, a 90 perc alatt számos bravúrt bemutatott.

Varga próbálkozott fejjel, szép csel utáni lövéssel, egyéni akcióval, de mégsem sikerült a kapuba találnia. Nem véletlenül mondta a találkozó után Szerhij Rebrov, a Fradi edzője, hogy le kellett volna zárni a meccset és akkor nem kellett volna idegeskedni az utolsó negyedórában.

Varga sok gólszerzési lehetőséget elpuskázott, a meccs legnagyobb helyzete azonban a Fradi fehérorosz támadója, Nyikolaj Szignyevics előtt adódott, ő azonban képtelen volt 11 méterről a kapuba találni, pedig ekkor már Pogacsics is verve volt, csak egy védő állt a gólvonalon.

További tartalmak