Musorujsag
Élő Eredmények

A Honvéd olasz mestere töretlenül hisz csapatában

A Honvéd olasz mestere töretlenül hisz csapatában

m4sport.hu/honvedfc.hu
Nem kizárt, hogy az Európa Liga selejtezőjéből való kiesés, illetve annak módja a román Universitatea Craiova ellen alaposan megzavarhatta a Honvéd játékosainak fejét. A helyenként biztató, mégis bosszantóan és kellemetlenül véget ért nemzetközi kupaszereplés után kispesti csapat pocsékul kezdte a bajnokságot.

Az első négy forduló után a Honvéd 0 ponttal állt kieső helyen (11.), pedig nem állítható, hogy a hazai színtéren topcsapatokkal mérkőztek volna. A Diósgyőr, a Paks és a Kisvárda után jött a Debrecen elleni vereség, amely akár még kalkulálható lett volna, csak nem feltétlenül hazai pályán.

Nyilván ennél jóval többet remélt a kispestiek vezetősége, némi szépségtapasz, hogy az Újpestet a Megyeri úton sikerült legyőzni, begyűjtve az első pontokat az OTP Bank Ligában.

Jól jött a válogatott szünet a klubnak, hogy rendezhesse sorait, az már kevésbé mondható jó hírnek, hogy szombaton délután az eddig imponáló eredményeket elérő, százszázalékos MOL Fehérvár FC-t látja vendégül a Budapest Honvéd.

A bajnokság szünetében egy felkészülési mérkőzést játszott Giuseppe Sannino csapata, a másodosztályú Budafokkal egy gól nélküli döntetlent.

Mindezek ellenére a piros-feketék olasz mestere a fehérváriak elleni összecsapás előtt optimista, függetlenül attól is, hogy sérülések is hátráltatják a munkáját.

„A tabellát hibátlan mérleggel vezető Fehérvár ellen lépünk pályára, tisztában vagyunk vele, hogy remek csapat lesz a riválisunk, azonban szombaton nem számít, hogy mi történt az első öt fordulóban – mondta Giuseppe Sannino. – Nem a hiányzókkal foglalkozom, hanem azokkal a futballistákkal, akik a rendelkezésünkre állnak, s ez pedig egy nagy lehetőség a számunkra, hogy megmutassák, ők se véletlenül a Honvéd labdarúgói, és rájuk is lehet számítani. Hiszek a csapatomban, bárhogy is álljunk fel.”

Borítókép: Giuseppe Sannino (Forrás: honvedfc.hu)

További tartalmak