Musorujsag
Élő Eredmények

Ferencváros–Újpest 1–0

Az újpesti Mijusko Bojovic és Branko Pauljevic, valamint a ferencvárosi Ivan Petrjak az OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. szeptember 29-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
Az újpesti Litauszki Róbert és a ferencvárosi Davide Lanzafame az OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. szeptember 29-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
Az újpesti Filip Pajovic és Mijusko Bojovic, valamint a ferencvárosi Varga Roland az OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. szeptember 29-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
Az újpesti Obinna Nwobodo, valamint a ferencvárosi Lovrencsics Gergő és és Bőle Lukács az OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. szeptember 29-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
Az újpesti Branko Pauljevic és Filip Pajovic, valamint a ferencvárosi Ivan Petrjak az OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. szeptember 29-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
Az újpesti Litauszki Róbert és a ferencvárosi Bőle Lukács az OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. szeptember 29-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
A ferencvárosi Böde Dániel és az újpesti Filip Pajovic az OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. szeptember 29-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
A ferencvárosi Böde Dániel és az újpesti Filip Pajovic az OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. szeptember 29-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
Davide Lanzafame gólöröme a Ferencváros-Újpest meccsen (Fotó: m4sport.hu)
Az újpesti Litauszki Róbert és Bojan Sankovic, valamint a ferencvárosi Davide Lanzafame az OTP Bank Liga 9. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. szeptember 29-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)

További galériák