Musorujsag
Élő Eredmények

MTK–Diósgyőr 2–1

Torghelle Sándor, az MTK játékosa és a diósgyőri Tajti Mátyás az OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyőri VTK mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt)
A diósgyőri Tajti Mátyás és Kanta József, az MTK játékosa az OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyőri VTK mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt)
A diósgyőri Branko Mihajlovic és Gengeliczki Gergő, az MTK játékosa az OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyőri VTK mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt)
Torghelle Sándor, az MTK játékosa és a diósgyőri Dusan Brkovic az OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyőri VTK mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt)
Gera Dániel, az MTK játékosa és a diósgyőri Polgár Kristóf az OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyőri VTK mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt)
A diósgyőri diósgyőri Szerhij Sesztakov és Bognár István, az MTK játékosa az OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyőri VTK mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt)
Vass Ádám, az MTK játékosa és a diósgyőri Szabó Bence (b) a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyőri VTK mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt)
Gera Dániel, az MTK játékosa gólt lő az OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyőri VTK mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt)
A diósgyőri Polgár Kristóf és Torghelle Sándor, az MTK játékosa az OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyőri VTK mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt)
Bognár István, az MTK játékosa és a diósgyőri Martin Juhar az OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyőri VTK mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt)
Gera Dániel, az MTK játékosa, valamint a diósgyőri Dusan Brkovic és Tamás Márk az OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyőri VTK mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt)
A diósgyőri Polgár Kristóf és Jevgen Szelin, az MTK játékosa az OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Diósgyőri VTK mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. március 30-án. (MTI/Szigetváry Zsolt)

További galériák