Musorujsag
Élő Eredmények

Bacskai Balázs: Végre nem rombolnom kell magam

M4 Sport
Pénteken újra szorítóba lép az idei utolsó Magyar Ring Ökölvívó Gálán a negyedik profi meccsére készülő, Bacskai Balázs, aki az olasz Alex Marongiu ellen remekelhet középsúlyban.

„Most már azért jobban izgulok” – mondta a hibátlan mérleggel rendelkező Bacskai Balázs a szerdai Sportreggeliben. Az öklöző szeretné minél jobb eredménnyel zárni a 2017-es esztendőt, hogy nyugodtabban vághasson neki a következő évnek. Az idei szezon nagyon sűrű volt a 29 éves sportolónak, folyamatosan edzésben volt, a minél jobb teljesítmény elérése érdekében, így várja, hogy a meccs utáni hosszabb pihenőidő alatt újra fel tudjon töltődni.

Bacskai ezúttal az olasz Alex Marongiu ellen lép szorítóba. Edzőjével igyekeztek rendesen felkészülni aktuális ellenfeléből, aki nagyobb darab, mint a magyar bokszoló és Bacskai elmondása szerint elég gyors.

„Sok bal csapottat és bal horgot üt, sokat mozog lábon és elég kellemetlen a stílusa” – beszélt az olaszról a Felix Promotion sportolója, hozzátette, majdnem mindegyik olasz ilyen.

Bacskai Balázs ebben az évben váltott amatőr bokszról profira. Meglátása szerint végre folyamatosan építkezhet és nem rombolnia kell magát, hogy egy-egy súlycsoportnak megfeleljen.

A Felix Promotion utolsó idei gáláját – így Bacskai Balázs mérkőzését is – az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti pénteken 21:45-től.

A teljes beszélgetést a videóra kattintva tekintheti meg.

További tartalmak