Musorujsag
Élő Eredmények

McGregor az MMA-ba hívja Mayweathert

McGregor az MMA-ba hívja Mayweathert

m4sport.hu
Az írnek több meccslehetősége is van, de ha az amerikai kipróbálná magát az ő sportágában, az a meccs elsőbbséget élvezne.

Az elmúlt év egyik legjobban várt sporteseménye a Floyd Mayweather – Conor McGregor bokszmeccs volt, melyen az amerikai ökölvívó technikai KO-val diadalmaskodott. Akkor úgy nyilatkozott, ez volt az utolsó meccs, amikor ringbe szállt. Legalábbis boksz ringbe.

McGregor szerint ugyanis az öt súlycsoportban is világbajnoki címet szerző öklözőnek ki kellene magát próbálnia az MMA-ban is. Az ír ketrecharcos szerint az 50-0-s mutatóval visszavonuló klasszis sajnálni fogja, ha nem próbálja ki és biztos benne, tisztelnék új sportágában is.

„Jelenleg folynak a tárgyalások a következő ellenfelemről, sok lehetőségünk van. Képben van Tony Ferguson, esetleg egy orosz versenyző, vagy a Nate Diaz elleni harmadik meccs. De ha Mayweather jönne, ő elsőbbséget élvezne” – mondta McGregor, aki rögtön a veresége után is utalt rá, hogy kettejük visszavágóját az ő sportágában kellene lejátszani.

Nem tudni, mennyire vette komolyan a felkérést Mayweather, de az elmúlt időben egyre több, tőle szokatlan videót oszt meg a közösségi médiában. Az elmúlt napokban több olyan kép és videó is megjelent, melyen az MMA harctérhez erősen hasonlító nyolcszögletű ketrecben láttatták őt. Többnyire edzőfelszerelésben, és a legtöbbször kétértelmű mondatokat kiabál. Persze őt ismerve az is elképzelhető, mindezt csak azért teszi, hogy addig is beszéljenek róla.

További tartalmak