Musorujsag
Élő Eredmények

Gracsov: Nem engedem meg, hogy a magyar bírók döntsenek

M4 Sport/m4sport.hu
Szellő Imre orosz ellenfele mindent megtesz, hogy ne bunyózzák végig a tíz menetet a péntek esti gála főmérkőzésén. Gyenyisz Gracsov az M4 Sportnak beszélt új stílusáról, a meglepetés erejéről és magyar ellenfeléről, akinek üzent is a kamerákon keresztül.

Az orosz öklöző szombaton érkezett Magyarországra, az utóbbi három napban pedig elsősorban a mentális felkészülésére helyezte a hangsúlyt. „Csak és kizárólag Imrére koncentrálunk” – jelentette ki Gracsov az M4 Sport stúdiójában.

Erdei Zsolt egyetlen profi legyőzője nem akart beszélni Madár elleni pontozásos sikeréről, de azt elmondta, számít arra, hogy nem lesz közönségkedvenc a budakalászi sportcsarnokban, ahol egy új ökölvívót láthatunk majd a szorítóban.

„Látom, hogy Imre felkészült. Kielemzett engem, mint bokszolót. Ennek ellenére úgy gondolom, meglepetésekkel szolgálhatok majd számára. Nem a régi Gyenyisz Gracsovot látják majd, hanem egy új stílusú Gracsovot, új technikával, új taktikával és új győzelmi vággyal” – fogalmazott a bunyós, aki persze nem árulta el, hogy mivel készül a Boksz Világszervezet (WBO) cirkálósúlyú interkontinentális bajnoka ellen.

Az orosz bízik benne, hogy Szellő küzdeni akar majd a ringben, és nem menekülni, elfutni előle. Tiszteli ellenfelét, ám úgy véli, a magyar még nem találkozott hozzá hasonlóan küzdős stílusú öklözővel. Gracsov hozzátette, nagyon jól sikerült kesztyűzései voltak, felkészültnek érzi magát, és nem gondolja, hogy Szellő bármivel is meg tudja lepni, viszont jó bunyóra számít pénteken.

A csatát tízmentesre tervezték, az orosz szerint azonban nem küzdik végig a meccset. „Nem engedem meg, hogy a magyar bírók döntsenek a mérkőzés sorsáról. Teszek arról, hogy előbb legyen vége a meccsnek” – jelentette ki magabiztosan.

„Imre! Még van időd! Készülj!” – üzent végül Szellő Imrének, aki az M4 Sportnak elmondta, „mostani formája alapján nem tud elképzelni olyan forgatókönyvet, ami az orosznak kedvezne”.

Szellő és Gracsov a WBO (Bokszvilágszervezet) cirkálósúlyú interkontinentális címéért lép szorítóba a Felix Promotion péntek esti gáláján, amelyet 22 órától élőben közvetít az M4 Sport és az m4sport.hu. A főmérkőzésen túl további hét összecsapást láthat majd a közönség és a nézők, és ezek közül három is címmérkőzés lesz.

További tartalmak