Musorujsag
Élő Eredmények

A továbbjutásunkra az egész világ felkapná a fejét

A továbbjutásunkra az egész világ felkapná a fejét

M4 Sport/m4sport.hu
Az olasz Pomí Casalmaggiore a világ egyik legerősebb csapata, de a békéscsabaiak úgy érzik, most elkaphatják őket a röplabda CEV Kupában.

A Békéscsaba női röplabdázóira nehéz meccs vár a CEV Kupában, hiszen kedd este a 2016-os BL-győztes Pomí Casalmaggiore-t látják vendégül. A klub elnöke, Baran Ádám az M4 Sportreggeli című műsorában beszélt az előkészületekről és csapata reményeiről.

A csapat nagyon várja már a mérkőzést, nagyon büszkék vagyunk arra, hogy sorozatban negyedik alkalommal jutottunk a legjobb 16 közé a CEV Kupában. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de bízok abban, hogy a lányok bravúrt tudnak elérni” – mondta a klubvezető.

Az ellenfél soraiban számos világsztár van, akik hétről hétre a világ legerősebb bajnokságában szerepelnek. Viszont felkészültünk alaposan a csapatból, tudjuk, hogy a bajnokságban nem a legjobb szezonjukat futják, mi arra készülünk, hogy bravúrt okozunk. A továbbjutásra az egész világ felkapná a fejét” – mondta a békési klub első embere.

Tisztában van vele, hogy az ellenfél félelmetes fizikai paraméterekkel rendelkezik, de az elmúlt években már számos európai topcsapat ellen bizonyítottak a csabai lányok. Ebben természetesen számít a mindig lelkes hazai közönségre is. A találkozóra egyébként 3:2-es hazai győzelmet jósolt.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

További tartalmak