Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: Michelisz „Mágus” Norbi és a WTCC-s emlékidéző parti!

Videó: Michelisz „Mágus” Norbi és a WTCC-s emlékidéző parti!

WTCC
Szellemes és szórakoztató kisfilmben vállalt szerepet Michelisz Norbert, aki társaival együtt búcsúztatta az idén megszűnő WTCC-sorozatot, s tett „fogadalmat” a WTCR születése alkalmából.

„Azt hittem, a partinak vége.”

„Türelem, Thed! Még nem láttál semmit!”

A WTCC idei és egyben legutolsó szezonjának két főszereplője, Thed Björk és Michelisz Norbert e párbeszéde nyitja azt a szellemes és humoros kisfilmet, melyet a sorozat átalakulása alkalmából készítettek a szervezők. A túraautósok mezőnyének kulcsfigurái hivatalosan ugyan „búcsúztatóra” öltöttek egységes fekete öltönyt, a „parti” valójában egyfajta ünneplés is: a 2005-ben indult, s 12 éven át működő túraautó-világbajnokság legszebb emlékeit idézi meg érintések és villanások formájában, humorral fűszerezve.

Büszkén állapíthatjuk meg, hogy a mi Norbink nemcsak az alábbi videóban, de a sorozat történetében is nagy szerepet játszott – és ami ennél is fontosabb: kiválóan alakította azt! Köszönjük neki, és persze az ellenfeleknek is!

De ezzel még nincs vége: 2018-tól jön a WTCR, azaz a túraautó-világkupa. Ahogy a „harcosok klubja” ígérte: több harccal, több előzéssel, megérintően, de összeérések nélkül. „Vezess keményen, vagy menj haza!” – hangzott Norbiék fogadalma. Kezdetnek nem rossz!

Borítókép: Michelisz Norbert olyat mutat Thed Björknek... nos, amit már látott... De így még nem! (Fotó: WTCC/YouTube)

További tartalmak