A Zengő Motorsport pilótái is indulnak a Nagy Futamon

Zengő Zoltán csapata 2018-ban teljes szezont fut a FIA WTCR-ben, amely a WTCC utódjának számít.

Zengo Zoltan interjukep

A Zengő Motorsport pilótái a Mollal együttműködve állnak rajthoz a hétvégén a WTCR versenyén a Hungaroringen és május 1-én, a budapesti Nagy Futamon.

A Zengő Motorsport és a Mol az elmúlt években sikerrel juttatott el magyar pilótákat a nemzetközi szereplésig. A csapat idén is fiatal tehetségeknek biztosít versenyzési lehetőséget, az istállónak pedig ebben a munkában ismét partnere lesz a magyar nagyvállalat - áll a Mol pénteki közleményében.

Zengő Zoltán csapata 2018-ban teljes szezont fut a FIA WTCR-ben, vagyis abban a versenysorozatban, amely idén mutatkozott be a WTCC utódjaként. A WTCR-ben két rendkívül tehetséges fiatal magyar pilótával, Nagy Norberttel és Szabó Zsolt Dáviddal versenyeznek.

A Nagy Futamon bemutatkozik a budapesti közönségnek György Anett, Jedlóczki Márk és Kismarty-Lechner Gábor is az istálló Leon Cupra versenyautóinak volánja mögött.

"Nagyon büszke vagyok, hogy a MOL ismét segíti a főleg fiatal versenyzőkből álló csapatunk munkáját, pilótáink majd helyezésekkel próbálják meghálálni ezt a bizalmat. Reméljük, hogy eredményekben követik majd az elődöket" - mondta Zengő Zoltán csapatvezető.

"A Mol jelen van a csapatsportoktól kezdve a ralliig a legkülönbözőbb sportágakban. Együtt örülünk a magyar szurkolókkal, ha versenyzőink sikereket érnek el a nemzetközi versenyeken. A Zengő Motorsporttal való együttműködésünk révén lehetőséget adunk a fiatal sportolókat, hogy bebizonyítsák, mindig jönnek újabb és újabb példaképek, akikre büszkék lehetünk" - tette hozzá Szollár Domokos, a Mol-csoport kommunikációs igazgatója.