Musorujsag
Élő Eredmények

Illusztris vendéget fogadott a magyar olimpiai csapat

Illusztris vendéget fogadott a magyar olimpiai csapat

m4sport.hu/olimpia.hu
Rendkívüli megtiszteltetés érte a phjongcshangi téli olimpián résztvevő magyar olimpiai csapatot, miután az ENSZ főtitkára látogatást tett a csapatnál a gangneungi olimpiai faluban csütörtök délután.

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének főtitkárát, Antonio Guterrest a csapatvezetés részéről Kulcsár Krisztián MOB-elnök, Vékássy Bálint főtitkár és Nagy Zsigmond csapatvezető, továbbá Schmitt Pál és Gyurta Dániel, a MOB magyar tagjai is köszöntötték.

A portugál diplomata – aki 1995 és 2002 között Portugália miniszterelnöke volt – az olimpiai faluban rendezett magyar zászlófelvonás után látogatta meg a magyar csapatot. A 2017. január elsejétől hivatalban lévő politikus találkozott több sportolóval, sportvezetővel, gratulált a magyar sporteredményekhez, és sikeres versenyzést kívánt sportolóinknak.

„Antonio Guterres úr üdvözölt bennünket és sok sikert kívánt a magyar sportolóknak. Elmondta, hogy figyelemmel kíséri a magyar sportot és nagyra értékeli az eredményeinket” – mondta a találkozó után Kulcsár Krisztián.

 

További tartalmak