Musorujsag
Élő Eredmények

Babos a nyitókörben búcsúzott Dubajban

Babos a nyitókörben búcsúzott Dubajban

MTI
Babos Tímea már a nyitófordulóban kiesett a 100 ezer dollár összdíjazású, dubaji keménypályás ITF-tenisztornán. Gálfi Dalma és Stollár Fanny ugyanakkor sikerrel vette az első fordulót, s ott van a legjobb 16 között.

A viadal honlapja szerint a világranglistán 56. Babos első kiemeltként búcsúzott, miután két szettben, 7:5, 6:2-re kikapott az orosz Polina Monovától (176.).

Gálfi szabadkártyával indult, Stollár pedig a selejtezőből verekedte fel magát a 32-es főtáblára, ahol előbbi a holland Michaella Krajiceket (6:0, 6:3), utóbbi pedig a hatodikként rangsorolt szlovák Jana Cepelovát (6:4, 6:3) verte kedden két szettben.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A női tornászaink álma: csapattal az olimpiára
Csapattal szeretne kijutni az olimpiára Draskóczy Imre, a női tornászválogatott szövetségi kapitánya, aki ezen a szemüvegen át nézve értékelte az M4 Sportreggeliben a mesterfokú országos bajnokságon látottakat.
Torna
Babos Tímea reméli, a vb-cím még csak a kezdet
Bár az év első fele nem sikerült jól Babos Tímeának, egy nyári pihenőt követően megtáltosodott és ismét örömét leli a teniszben. Ennek is köszönheti, hogy világbajnoki címmel zárta a szezont, de abban bízik, ez még csak a kezdet, ugyanis párosban és egyéniben is Grand Slam-tornát nyerne.
Tenisz