Musorujsag
Élő Eredmények

Stollár Fanny győzött a nürnbergi torna nyitófordulójában

Stollár Fanny győzött a nürnbergi torna nyitófordulójában

MTI
A selejtezőből főtáblára került Stollár Fanny hétfőn az első fordulóban is győzött a nürnbergi salakpályás női tenisztornán, melynek összdíjazása 250 ezer dollár.

A 19 éves magyar játékos nagy meglepetést okozott a nyitókörben, ugyanis azt a kínai Csang Suajt múlta felül nagyon simán két játszmában, aki a világranglistán elfoglalt 27. helyével több mint 175 pozícióval előzi meg.

A rangsorban 203. Stollár az első és a második szettben is 6:2-re bizonyult jobbnak a tornán negyedikként rangsorolt ellenfelénél, így kevesebb mint egy óra alatt jutott a második fordulóba, ahol az ukrán Katyerina Bondarenko, vagy a brit Heather Watson vár majd rá.

Eredmény, 1. forduló:
Stollár Fanny-Csang Suaj (kínai, 4.) 6:2, 6:2

Borítókép: Budapest, 2018. február 25. Stollár Fanny a spanyol Georgina García Pérezzel a belga Kirsten Flipkens és a svéd Johanna Larsson ellen játszott mérkőzésen a Hungarian Ladies Open budapesti női nemzetközi keménypályás teniszverseny páros döntőjében a budapesti BOK csarnokban 2018. február 25-én. A magyar-spanyol páros nyerte a döntőt. MTI Fotó: Kovács Tamás

További tartalmak