Musorujsag
Élő Eredmények

Fucsovics: Jól működött közöttünk az összhang

m4sport.hu
A Babos, Fucsovics kettős akkor is élvezte a teniszt, amikor az ellenfélnek jöttek ki jobban a dolgok.

Babos Tímea és Fucsovics Márton

Babos Tímea és Fucsovics Márton sikerrel vették az első fordulót az Australian Open vegyes párosában, ráadásul remekül érezték magukat a pályán együtt. A magyar páros tenisztörténelmet írt már azzal is, hogy először indult egy Grand Slamen színmagyar kettős, az pedig már csak hab a tortán, hogy remek játékkal tovább is jutottak az első fordulóból.

“Egy-egy gémet talán én szúrtam el, de az összhang végig megvolt, és amikor a második szettben jobban jöttek ki a dolgok az ellenfélnek, akkor is élveztük a teniszt, és magabiztosak maradtunk” – mondta Babos a MOL-csapat.hu-nak.

“Jó tanácsokat adott Timi, ráadásul végig kiválóan játszott. Jól adogatott, jól röptézett, és úgy általában úgy érzem, nagyon jól működött közöttünk az összhang” – dicsérte a párost és társát Fucsovics.

Elárulta, mivel életében először vegyes párosozott, az ellenfél hölgy tagjának szerváját meg kellett szoknia, de nem csak ez volt meglepő, hanem az is, hogy rengeteg magyar szurkoló és telt ház várta őket.

Egyesben már mindketten búcsúztak, de Babos még párosban a francia Kristina Mladenovic társaként is érdekelt, már a negyeddöntőben vannak.

További tartalmak