Musorujsag
Élő Eredmények

Bordás Beatrix: Vannak még ebben tartalékok

M4 Sport
Bordás Beatrix örül annak, hogy sikerült megjavítania egyéni csúcsát 50 méter pillangón a rövidpályás úszók koppenhágai Európa-bajnokságán, de úgy érzi, van még mit javítani az úszásán.

A székesfehérvári Hullám 91 ÚVE versenyzője az elődöntőben egyéni legjobbját (26.23) megjavítva, 26.16 másodperces idővel a 15. helyen végzett. „Nagyon örülök ennek az időnek, hiszen sikerült jobbat úsznom, mint délelőtt, illetve az országos bajnokságon, bár egy kicsivel még ennél is jobbra számítottam” – nyilatkozta az MTI-nek.

Hangsúlyozta, még csiszolnia kell az úszásán, hiszen hat év kihagyás, hat műtét, és mindössze fél év edzésmunka után még viszonylag rossz állapotban van. „Ez még csak egy középdöntőre elég Európában, én pedig világbajnoki döntőt szeretnék úszni, és nagyon elszánt vagyok” – szögezte le. Bordás elárulta, nagy megtiszteltetés volt számára két példaképével, a holland Ranomi Kromowidjojóval és a svéd Sarah Sjöströmmel egy futamban szerepelni.

„Az ember mindig jobbat vár magától, de persze örülök neki, első napnak ez nagyon jó volt – nyilatkozta Bordás Beatrix az M4 Sportnak. – Ez volt ma a harmadik úszásom, végre be tudtam osztani az erőmet. Nem hibáztam akkorákat, mint reggel, de azért még van ezen mit csiszolni, vannak még ebben tartalékok, addig jó, amíg ez így van.”

További tartalmak