Musorujsag
Élő Eredmények

Hosszú Katinka: Mindketten elfáradtunk, egy kicsit visszaveszünk

Hosszú Katinka: Mindketten elfáradtunk, egy kicsit visszaveszünk

M4 Sport/m4sport.hu
Zsinórban ötödik, összességében hatodik Év női sportolója címét zsebelte be csütörtökön Hosszú Katinka, aki az M4 Sportnak érzéseiről, a közelmúltról és Shane Tusupról is mesélt.

Hosszú Katinka viccesen megjegyezte, kicsit megijedt, mikor megtudta, hogy Szeles Mónika adja át idén a díjat, hiszen ez azt sejtette, hogy teniszező Babos Tímea lesz a befutó a gálán. Az úszó elmondta, hatalmas megtiszteltetésnek tartja, hogy ilyen mezőnyben találták a legjobbnak, hiszen Márton Anita és vb-címet szerző Babos is komoly teljesítményt és eredményt tett le az asztalra.

Hozzátette, sok díjkiosztó gálán járt már, de úgy érzi, az idei mind közül a legkülönlegesebb, hiszen pályafutása talán legjobb évét koronázta meg vele.

„Most adtam magamnak két hét pihenőt a 2017-es év végén. Kicsit leültem, és átgondoltam, hogy mégis mi történt ebben az öt évben, mert olyan gyorsan lépkedtünk előre, hogy nem is volt idő megemészteni sem a sikereket, sem a kudarcokat, amiből szerencsére nem sok volt” – nyilatkozta a díjkiosztót követően.

„Úgy gondolom, hogy mindketten elfáradtunk egy picit. Egy kicsit visszaveszünk. Próbálunk egy kicsit háttérbe vonulni. Ami nem nagyon sikerül manapság” – nevette el a végét, mikor edzőjéről és férjéről, Shane Tusupról kérdezték, hozzátette, ahogy a pozitív helyzetekben, úgy most is meg kell birkózniuk a reflektorfénnyel.

További tartalmak