Musorujsag
Élő Eredmények

Kozma Dominik a pille győzelme után: „Nem is tudok pillangón úszni”

Kozma Dominik a pille győzelme után: „Nem is tudok pillangón úszni”

m4sport.hu/M4 Sport
Cseh László és Kozma Dominik holtversenyben lett első az úszó ob csütörtöki versenynapján, 50 méteres férfi pillangóban. Cseh azért örült a futam után, mert ez volt az idei legjobb eredménye, míg Kozma elárulta, sokkal jobb formában van jelenleg, mint a 2017-es budapesti vizes vb-t megelőző ob-n volt.

A futam:

„Ez az idei legjobb időm, ezért örülök neki, de még sok mindent helyre kell rakni, hogy gyorsabb legyek. Három hónapnyi edzés után most ennyi volt bennem. Több felkészülésre van szükségem, mert korán van az ob. De készülni kell tovább és az Európa-bajnokságon kell odaállni igazán” – nyilatkozta Cseh az M4 Sportnak.

„Mindig tudtam, hogy le tudom úszni az 50 pillangót, csak valahogy sose jött ki a mozgás. Egyszerűen nem tudok pillangón úszni. Meg az is jól jött, hogy a Milák Kristóf közvetlen előtte egy 400 gyorsot úszott. Ami a felkészülésemet illeti, nagyon félúton tartunk. Én nem szoktam ilyen korán kezdeni. Fáj most mindenem. De négy hónapunk van még az Eb-ig, és sokkal jobb formában vagyok, mint a budapesti vizes vb előtti ob-n” – hangzott Kozma összegzése, mely után bizakodva várhatjuk a glasgow-i kontinensviadalt.

 

További tartalmak