2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Anglia
Argentína
Ausztrália
Belgium
Brazília
Costa Rica
Dánia
Dél-Korea
Egyiptom
Franciaország
Oroszország
Panama
Peru
Portugália
Spanyolország
Svájc
Németország
Nigéria
Mexikó
Marokkó
Lengyelország
Kolumbia
Japán
Izland
Irán
Horvátország
Uruguay
Tunézia
Szerbia
Szenegál
Szaúd-Arábia
Svédország
Élő stream csatornák X

2018 Foci-VB - Cikkek

Hierro: Nem változtatunk a céljainkon

| Forrás: m4sport.hu/maisfutebol.pt
Fernando Hierrót két nappal a portugálok elleni vb-mérkőzés előtt nevezték ki a spanyol válogatott szövetségi kapitányi posztjára. Bevallása szerint nem lehetett nemet mondani a felkérésre, a csapat célja nem változott, a torna megnyerése az elsődleges elképzelés.
 
Luis Rubiales a spanyol szövetség elnöke feszülten figyeli az új, általa kinevezett szövetségi kapitányt, Fernando Hierrót Krasznodarban. (Fotó: EPA/Javier Etxezarreta)

„Ez és szép és érzelemben dús kihívás. Az előzmények olyanok, amilyenek, innentől az enyém a felelősség. Bátran kell hozzáállni, nem lehet máshogy. Egy nap alatt nem lehet megváltoztatni évek munkáját. Intelligensen és következetesen kell a feladathoz nyúlni” – fogalmazott az egykori középhátvéd.

„A portugálok elleni mérkőzés előtt már nem vagyunk képesek nagy változtatásokat végrehajtani, meg kell oldanunk a feladatot. Fantasztikus csapatunk van, egy jó közösség, amely egy remek selejtező-sorozatot tudhat maga mögött” – dicsérte csapatát Hierro.

Az új szövetségi kapitány nem akar változtatni a szövetség eredeti elképzelésein.

„A változás nem indok arra, hogy a céljainkon változtassunk. Az egész világ tudja, hogy egy hatalmas lehetőség előtt állunk, csak erre fókuszálunk” – zárta mondandóját az egykori Real Madrid legenda.

Hírek