2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X
×

Neymar nem tudta végigcsinálni a brazilok edzését

MTI
Neymar bokasérülés miatt néhány perc után befejezte az oroszországi világbajnokságon szereplő brazil labdarúgó-válogatott keddi edzését.

A dél-amerikai szövetség (CBF) tájékoztatása szerint a támadót az orvosi stáb szakemberei vették kezelésbe. A brazil válogatott szóvivője elmondta, a Paris Saint-Germain sztárjának a Svájc elleni, 1-1-es döntetlennel zárult vasárnapi mérkőzésen kapott rengeteg rúgás miatt vannak fájdalmai, ezért kellett idő előtt befejeznie a tréninget, ám szerdán már teljesértékű munkát végez majd társaival.

Neymar távozik a brazil válogatott edzéséről 2018. június 19-én (Fotó: EPA/Mohamed Meszara) Neymar távozik a brazil válogatott edzéséről 2018. június 19-én (Fotó: EPA/Mohamed Meszara)

Neymar február végén szenvedett bokasérülést, ezért megműtötték. A 26 éves, 85-szörös válogatott csatár a teljes tavaszi idényt kihagyta, a brazil válogatott júniusi két felkészülési mérkőzésén már pályára lépett, de csak a másodikon kezdőként.

A favoritok közé sorolt dél-amerikaiak a következő mérkőzésüket pénteken Costa Rica ellen játsszák, majd jövő szerdán Szerbia ellen zárják szereplésüket az E csoportban.