2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X
×

Egy szurkoló beköltözött a svéd csatár lakásába a vb idejére

m4sport.hu
Jesper Bergkvistnek hívják Svédország talán legszerencsésebb szurkolóját.
(fotó: MTI/AP/Petr David Josek)

A 28 éves férfi lett a nyertese a svéd válogatott egyik szponzorának nyereményjátékán, amelynek különleges fődíja volt: a győztes ingyen és bérmentve beköltözhetett a csapat csatára, Marcus Berg göteborgi lakásába, amíg az oroszországi tornán szerepel – írja  a FourFourTwo.

Az emírségekbeli El-Ajn támadója úremberként hagyta hátra otthonát, hiszen megtöltötte a hűtőt minden földi jóval, emellett egy komplett svéd válogatott felszerelést is bekészített ajándéknak, de néhány feladatot is rábízott az új lakóra, a virágokat például a svédek Dél-Korea elleni nyitómeccse előtt kellett megöntözni, majd szurkolni a tévé előtt.

A szurkolás hatásos volt, hiszen a skandináv csapat Andreas Granqvist tizenegyesgóljával legyőzte ázsiai ellenfelét.

„Egy cetlire felírt tennivalók listája várt a lakásban, amelyek között a virágok megöntözése, a város felfedezése, barátok áthívása, szurkolás és szórakozás szerepeltek. Berg eddig nagyon elégedett lehet az ittlétemmel” – mesélte Bergkvist az Expressennek.

Svédország a csoportkör második fordulójában (június 23-án, szombaton) a címvédő és kezdésként Mexikótól 1–0-s vereséget szenvedő  Németország ellen lép pályára.