2018-as Labdarúgó-Világbajnokság

Vissza az

-ra

Élő stream csatornák X
×

Kórházba vitték Maradonát

ESPN
Kórházba kellett vinni Diego Maradonát az Argentína–Nigéria vb-csoportmeccs után – íjra az ESPN.

Mint arról korábban beszámoltunk, az 57 éves focilegenda viselkedése meglehetősen hullámzó volt a továbbjutást érő argentin győzelmet hozó mérkőzésen: előbb megtáncoltatott egy nőt a lelátón, majd saját képével pózolt, illetve felsőteste egy részét is megmutatta a rajongóknak.

Messi gólját sajátos stílusban, de a már megszokott átéléssel ünnepelte, az első félidő hajrájában azonban kicsit elbóbiskolt.

Maradona ünnepli Messi gólját az Argentína-Nigéria vb-csoportmeccsen (Fotó: m4sport.hu) Maradona ünnepli Messi gólját az Argentína-Nigéria vb-csoportmeccsen (Fotó: m4sport.hu)

A második játékrészre kicsit összekapta magát, Marcos Rojo 86. percben szerzett, továbbjutást jelentő gólját obszcén mutogatással ünnepelte, miközben fogni kellett, hogy át ne essen a korláton.

Maradona sajátos ünneplése Rojo gólja után (Fotó: m4sport.hu) Maradona sajátos ünneplése Rojo gólja után (Fotó: m4sport.hu)

Meccs után úgy kellett kitámogatni a lelátóról, bevitték egy szobába, ahol szinte belezuhant egy székbe, miközben az egészségügyi személyzet ellátta. Az ESPN szerint később kórházba is vitték, ezzel kapcsolatban azonban egyelőre ellentmondásosak az információk.